Om mig

Min hemort är Indal, Kävsta och det ligger några mil utanför Sundsvall. Mina barn Niklas och Sara har flyttat ut. Niklas bor i Sundsvall och arbetar på Sund Birsta där han arbetar med konstruktioner och ritningar. Sara bor i Stockholm och arbetar på en designbyrå, Identity Works. Själv har jag arbetat på SDC (Skogsnäringens IT-företag) i Sundsvall sedan 2005. Där arbetar jag som Infrastrukturtekniker för mätplatser på sågar och bruk över hela landet. Håller även på med uppsättning av Bildmätningsriggar så det innebär även en hel del resande med installationer ute på mätplatserna. SDC har 2019 gått ihop med VMF (Virkesmätningsföreningen) och fusionen heter numera Biometria. Mina arbetsuppgifter är detsamma som tidigare.

I Indal är man nära naturen och där trivs jag bra i lugnet. Jag har det som behövs, allt från stort garage till fiskevatten fast mycket fiske blir det dessvärre inte. Tomten är alldeles för stor för mitt intresse men det är samtidigt skönt med utrymme.

Ett stort intresse är bilar och jag har fastnat vid BMW. Förstår att det är den bil med mest trogna kunder för det är rå körglädje med dem. Dessvärre har jag märkt att med åldern har det blivit mindre roligt att skruva i dem, nu vill man bara att de ska fungera. Nu har jag dessutom fått ett annat stort intresse och det är MC. Tog körkort på gamla dar och har nu en Triumph Thunderbird 900 som jag tar ut så fort jag har chansen.